Pep nije znao

Sergio Aguero ranije od očekivanog završio na operaciji, Argentinac poručio: “Sve je prošlo dobro…”

Hina

Sergio Aguero/Foto REUTERS

Sergio Aguero/Foto REUTERS

Iako je Pep Guardiola najavio da će ozlijeđeni napadač biti operiran u četvrtak, zahvat na njegovom lijevom koljenu izveden je već danas



BARCELONA  Iako je njegov trener Pep Guardiola najavio da će ozlijeđeni napadač Manchester Cityja Sergio Aguero biti operiran u četvrtak, zahvat na njegovom lijevom koljenu izveden je već danas, a argentinski napadač je objavio da uskoro počinje s rehabilitacijom.


Aguero je ozlijeđen u posljednjem prvenstvenom dvoboju protiv Burnleyja, koji je odigran u ponedjeljak, a 32-godišnji argentinski napadač zamijenjen je na kraju prvog poluvremena.


Zahvat na ozlijeđenom lijevom koljenu obavljen je u Barceloni, a operirao je dr. Ramon Cugat koji je u proteklim godinama imao više operativnih zahvata na igračima Manchester Cityja.




“Sve je prošlo dobro i uskoro ću početi s rehabilitacijom. Veliko hvala dr. Cugatu i njegovoj ekipi”, objavio je Aguero putem društvene mreže Twitter.


Guardiola je u srijedu upitan hoće li se Aguero oporaviti do nastavka natjecanja u Ligi prvaka, u kojoj Manchester City očekuje uzvratna utakmica osmine finala protiv Real Madrida, nakon što su ‘građani’ u Španjolskoj slavili sa 2-1.


“Ne znam”, odgovorio je španjolski trener.