Tanki bod Osječana

Samokritični Kulešević: “Osijek mora puno bolje ako želi biti konkurentan momčadima koje se bore za Ligu prvaka”

Portal Novi list

Ivica Kulešević/Foto PIXSELL

Ivica Kulešević/Foto PIXSELL

Očekuje nas u srijedu teška utakmica protiv direktnog konkurenta Gorice, jedinog koji nas može stići u borbi za Europu - kaže Kulešević



OSIJEK Osijek je osvojio samo bod u Koprivnici i napravio korak unazad u svojim nastojanjima da se uključi u utrku za drugim mjestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Trener Ivica Kulešević nije mogao biti zadovoljan nakon susreta protiv Slaven Belupa.


– Bila je to ravnopravna podjela bodova, došli smo po pobjedu, ali nismo ju uspjeli ostvariti. Nakon dvije naše dobre utakmice došla je ova slabija. Slabo smo odigrali, izgubili smo nit, nemamo za čime žaliti. Slažem se da je Slaven imao dva-tri zicera, rekao bih da smo mi imali bolje šanse. Mance je imao dvije velike prilike, ali nije uspio zabiti. Vjerujem da će se brzo vratiti u golgeterski niz. Očekuje nas u srijedu teška utakmica protiv direktnog konkurenta Gorice, jedinog koji nas može stići u borbi za Europu. Osijek mora puno bolje ako želi biti konkurentan momčadima koje se bore za Ligu prvaka – poručio je trener Osječana.