Veseli Varaždinci

Toplak ne misli stati, u Maksimir ide po sva tri boda, a Kulešević se tješi: “Odlučujemo o svojoj sudbini”

Portal Novi list

Samir Toplak/Foto PIXSELL

Samir Toplak/Foto PIXSELL

Ljepši kraj nismo mogli zamisliti. Idemo se nadigravati, idemo proslaviti naš uspjeh, idemo proslaviti njihov naslov prvaka - rekao je Toplak



VARAŽDIN Varaždinski nogomet proživljava istinsku nogometnu renesansu. Samir Toplak je po povratku na klupu Varaždina nanizao sjajne rezultate, ostavio svoju momčad u ligi, a sada kreće i po sedmo mjesto na ljestvici.


–  Igrači me svaki dan uvjeravaju da za njih nema limita, da za njih nema u borbenosti i u pristupu limita. Jako sam veseo, sretan. Ovo nije magisterij, ovo je doktor kvantne fizike magisterij. Zahvaljujem publici. Možda smo postali i malo dosadni ali kao da se  više ne znamo veseliti ali znamo uživati u ovom uspjehu – govorio je Toplak nakon trijumfa nad Osijekom i uoči gostovanja kod Dinama u posljednjem kolu.


– Ljepši kraj nismo mogli zamisliti. Idemo se nadigravati, idemo proslaviti naš uspjeh, idemo proslaviti njihov naslov prvaka. Idemo uzeti to sedmo mjesto, mi smo u igri, idemo probati dobiti utakmicu pa što bude bude – rekao je trener Varaždinaca.




Osječanim su pobjedom u Varaždinu mogu potvrditi svoj prvi klupski naslov viceprvaka. Sada su cijelu tu priču doveli pod znak pitanja i o tom cilju odlučivat će u zadnjem kolu u izravnom ogledu protiv direktnog konkurenta – Lokomotive.


– To je ono što smo željeli, da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Imamo meč-loptu u subotu i nadam se da ćemo odigrati kvalitetno i to dobiti – rekao je Ivica Kulešević, trener Osijeka.