Nakon velikih rezultata

Sada je i službeno: Hansi Flick ovoga ljeta odlazi iz Bayerna, od kluba je zatražio raskid ugovora

Portal Novilist.hr

Hansi Flick/Foto REUTERS

Hansi Flick/Foto REUTERS

Zašto sam se odlučio za odlazak? To su stvari o kojima smo razgovarali interno te će one ostati unutar kluba - rekao je nakon utakmice Hansi Flick



RIJEKA Trener Bayern Munchena Hansi Flick objavio je nakon pobjede svoje ekipe nad Wolfsburgom kako ovoga ljeta napušta minhenski klub. Ono što se nagađalo proteklih mjeseci sada je dobilo i službenu potvrdu.


– Danas sam rekao igračima kako bih želio prekinuti ugovor ovoga ljeta. Već sam to najavio i odgovornima nakon ispadanja iz Lige prvaka. Želim se zahvaliti klubu na prilici da ovim ovu sjajnu momčad. Ova odluka nije bila lagana za mene jer sam oduvijek bio velik obožavatelj Bayerna. Zašto sam se odlučio za odlazak? To su stvari o kojima smo razgovarali interno te će one ostati unutar kluba – rekao je nakon utakmice Hansi Flick.


Novinare je zanimalo znači li ovo i da će na ljeto postati izbornik Njemačke.




– Moja budućnost još uvijek nije izvjesna – odgovorio je Flick.


Njemački je trener s Bayernom u sezoni 2019./2020. osvojio praktički sve što se moglo osvojiti – Bundesligu, Njemački kup, Njemački Superkup, Ligu prvaka, UEFA Superkup, FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo. Iste je godine proglašen i najboljim trenerom u izboru UEFA-e.