Norveška zvijezda

Sada je i službeno: Haaland je novi igrač Manchester Cityja, zarađivat će gotovo 600.000 eura tjedno!

Hina

Erling Haaland/Foto: REUTERS

Erling Haaland/Foto: REUTERS

Prema klauzuli u njegovom ugovoru s Borussijom, Haalandova odšteta je 75 milijuna eura, a špekulira se da će ga "građani" vezati petogodišnjim ugovorom koji bi mu jamčio zaradu od vrtoglavih 585.000 eura tjedno



MANCHESTER Norveški napadač Erling Haaland na ljeto će dres dortmundske Borussije zamijeniti onim Manchester Cityja, potvrdila je vodeća momčad engleske Premier lige u utorak, dodajući da je za zaključenje prijelaza potreban dogovor kluba i igrača oko osobnih uvjeta.


“Manchester City može potvrditi da je postignut načelni dogovor s Borussijom Dortmund oko prijelaza napadača Erlinga Haalanda u klub od 1. srpnja 2022. Prijelaz ovisi o dogovoru između kluba i igrača”, objavili su iz Manchester Cityja potvrđujući medijske napise da je 21-godišnji Norvežanin u ponedjeljak prošao liječnički pregled te da je spreman potpisati dugogodišnji ugovor.


Prema klauzuli u njegovom ugovoru s Borussijom, Haalandova odšteta je 75 milijuna eura, a špekulira se da će ga “građani” vezati petogodišnjim ugovorom koji bi mu jamčio zaradu od vrtoglavih 585.000 eura tjedno.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Manchester City (@mancity)