Kriza u Barceloni

Ronald Koeman nakon remija s Granadom sve bliže otkazu: “A što bismo trebali učiniti – svirati tiki-taki…”

Portal Novi list

Ronald Koeman/Foto REUTERS

Ronald Koeman/Foto REUTERS

Ovo nije Barca od prije osam godina. S dostupnim igračima dali smo sve od sebe - kazao je nizozemski stručnjak u kojega trenutno malo tko vjeruje u Barceloninoj obitelj



BARCELONA Španjolski mediji sve glasnije špekuliraju o odlasku trenera Ronalda Koemana s klupe Barcelona koja je u ponedjeljak ostvarila još jedan razočavarajući rezultati odigravši 1:1 s Granadom. Novinari nisu štedjeli trenera koji je, tvrde španjolskim mediji, u sve većem sukobu s predsjednikom Laportom. Posebno ih je zasmetalo kada je Koeman poslao Luuka de Jonga i Gerard Piquéa u napad.


– Pogledajte popis momčadi: što bismo trebali učiniti? Sviranje tiki-taki, tiki-taki… Učinili smo što smo morali, pokušali promijeniti igru ​​na drugi način – odgovorio je Koeman.


Novinari su ustvrdili da je ova Barcelona daleko od prepoznatljive “tike take”, da sve više nalikuje na englesku momčad iz 70-godina koja je igrala tako što je visokim loptama tražila svoje napadače u kaznenom prostoru.




– Ovo nije Barca od prije osam godina. S dostupnim igračima dali smo sve od sebe – kazao je nizozemski stručnjak u kojega trenutno malo tko vjeruje u Barceloninoj obitelj.