Marin Ljubić

Rijeka ima odlične pojednice, a najveća opasnost prijeti nam od Franka Andrijaševića

P. N.

Marin Ljubić bio je junak Hajdukova remija u Maksimiru/Foto PIXSELL

Marin Ljubić bio je junak Hajdukova remija u Maksimiru/Foto PIXSELL



SPLIT Marin Ljubić bio je istinski junak Splićana u derbiju s Dinamom. Mladi vratar Hajduka najzaslužniji je što su se »bili« vratili neporaženi iz Maksimira i što u dobroj atmosferi dočekuju novi prvenstveni derbi, protiv Rijeke na Poljudu.


– Volio bih da dođe što više ljudi, da budu uz nas i da nam pomognu ostvariti naše ciljeve – kazuje 22-godišnji vratar visok 196 centimetara. – Bilo bi lijepo kada bismo u preostale tri utakmice do kraja polusezone osvojili svih devet bodova. Mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da je dobijemo pa će tako biti u preostalim utakmicama do kraja godine. Dat ćemo sve od sebe, borit ćemo se za svaki bod.


Ljubić o Rijeci ima dobro mišljenje, a posebno će u sastavu s Rujevice podcrtati jedno ime koje dobro poznaju na Poljudu.




– Rijekina momčad je po meni skup odličnih pojedinaca. Riječ je o jako dobroj ekipi. Očekuje nas velika borba i moramo biti pravi. Najveća opasnost prijeti nam od Franka Andrijaševića. Tu su još Robert Murić i Alexander Gorgon. Sve su to odlični igrači. 


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU