Problemi za Dalića

Rebić zbog ozljede otpao za start kvalifikacija za SP, Brozović i Perišić još uvijek upitni

Hina

Ante Rebić/Foto Reuters

Ante Rebić/Foto Reuters

Dalić je još ranije u petak aktivirao pretpoziv krilnom napadaču Gorice Kristijanu Lovriću koji će po prvi put biti priključen "vatrenima"



ZAGREB Krilni napadač Milana Ante Rebić propustit će start kvalifikacija hrvatske nogometne reprezentacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine zbog ozljede mišića.


Izbornik Zlatko Dalić i liječnička služba reprezentacije bili su u kontaktu s Rebićem i liječničkom službom Milana te je ustanovljeno kako Rebić zbog ozljede mišića neće moći biti na raspolaganju za utakmice protiv Slovenije 24. ožujka u Ljubljani te Cipra 27. ožujka i Malte 30. ožujka u Rijeci.


Dalić je još ranije u petak aktivirao pretpoziv krilnom napadaču Gorice Kristijanu Lovriću koji će po prvi put biti priključen “vatrenima”. Napadač Gorice je trenutačno drugi strijelac Prve lige sa 15 pogodaka, a više od njega zabio je tek napadač Osijeka Ramon Mierez koji je postigao 17 golova.




Još uvijek je upitno hoće li se reprezentciji priključiti igrači Intera Ivan Perišić i Marcelo Brozović nakon što je milanski Inter zbog novih slučajeva zaraze zabranio svojim igračima odlazak na utakmice svojih reprezentacija.
Milanske zdravstvene vlasti naložile su Interu prekid svih klupskih aktivnosti u sljedeća četiri dana, pa je odgođen prvenstveni susret protiv Sassuola koji se trebao igrati u subotu. Inter je odmah uveo zabranu puta u inozemstvo svojim igračima.