Španjolsko prvenstvo

Real Madrid golovima Ramosa i Benzeme slavio u Sociedadu i poravnao se s Barcelonom na čelu ljestvice, Modrić ušao u 90. minuti

Portal Novi list

Sergio Ramos/Foto REUTERS

Sergio Ramos/Foto REUTERS

Zidane je u drugom poluvremenu morao izvući iz igre Ramosa zbog ozljede



SOCIEDAD Real Madrid je ipak iskoristio kiks Barcelone kod Seville (0:0) i pobjedom (1:2) u San Sebastijanu sustigao Katalonce na čelu ljestvice. Barcelona je sada na prvom mjestu samo zahvaljujući boljoj gol razlici. Real je na gostovanju kod Sociedada poveo u 50. minuti kada je s bijele točke zabio Sergio Ramos. Prethodno je Diego Llorente je sapleo  Viniciusa Juniora, a VAR potvrdio sučevu odluku o  najstrožoj kazni.


Loša vijest za Real je što je u nastavku zbog ozljede s travnjaka morao Sergio Ramos


Karim Benzema je zabio drugi pogodak za Real u 70. minuti utakmice. Domaći su tražili igranje rukom kod primanja lopte, ali u VAR sobi su nakon pregleda snimke iz više kuteva potvrdili da je pogodak – regularan.




Mikel Merino je u 83. minuti pogodio za 1:2 i uveo utakmicu u neizvjesnu završnicu. No, trener gostiju Zinedine Zidane je pravovremeno reagirao, uveo je između ostaloga Luku Modrića u 90. minuti, te je sačuvao važne bodove.


U preostala dva nedjeljna susreta 30. kola Celta je bila uvjerljiva protiv Alavesa 6:0 (Murillo 14, Aspas 20-pen, Rafinha 40, 41, Nolito 78-pen, Mina 86; Filip Bradarić je ušao u nastavku za domaće), a Valencia je s 2:o svladala Osasunu  (Guedes 12, Rodrigo 35).



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore