Prve utakmice doigravanja

RB Salzburg korak bliže Ligi prvaka, Čolakov PAOK minimalno poražen u Rusiji

Hina

Trener Salzburga Jesse Marsch i trener Maccabija Giorgos Donis/Foto REUTERS

Trener Salzburga Jesse Marsch i trener Maccabija Giorgos Donis/Foto REUTERS

Krasnodar je na svom terenu svladao PAOK s 2-1, iako su Grci poveli pogotkom Pelkasa (32) koji je u 7. minuti propustio realizirati kazneni udarac



ZAGREB Nogometaši RB Salzburga i ruskog Krasnodara izborili su minimalnu prednost u prvim utakmicama doigravanja za Ligu prvaka, dok su Slavia Prag i Midtjylland odigrali bez pogodaka.


Austrijski prvak je sa 2-1 slavio na gostovanju u Tel Avivu kod Maccabija, iako su domaći poveli pogotkom Bitona (9). Preokret su u drugom poluvremenu donijeli Szoboszlai (49) i Okugawa (57).


Krasnodar je na svom terenu svladao PAOK s 2-1, iako su Grci poveli pogotkom Pelkasa (32) koji je u 7. minuti propustio realizirati kazneni udarac. Claesson je iz jedanaesterca izjednačio (39), a pobjedu ruskoj momčadi donio je Cabella (70).




Slavia je u Pragu propustila priliku stvoriti prednost protiv danskog Midtjyllanda. Za češku momčad je od 59. minute igrao hrvatski napadač Petar Musa, ali je ostao bez zapaženijeg učinka.


Uzvratne utakmice su na rasporedu 30. rujna.


U srijedu će biti odigrani prvi dvoboji u preostala tri para doigravanja za Ligu prvaka u kojima se sastaju Gent – Dinamo Kijev, Molde – Ferencvaros i Olympiakos – Omonia (sve utakmice započinju u 21 sat).