Odlazi iz Pariza

Razočarani Kylian Mbappe izvjestio PSG da neće produživati ugovor, pred vratima je veliki transfer

Portal Novi list

Kyllian Mbappe/Foto REUTERS

Kyllian Mbappe/Foto REUTERS

Francuskom reprezentativcu važeći ugovor ističe u ljeto 2022. godine što znači da je ovo ljeto posljednji pogodan trenutak za njegovu prodaju



PARIZ Francuski dnevnik L’Equipe donosi priču o razlazu PSG-a i Kyliana Mbappea. I to već ovoga ljeta! Naime, razočarani napadač vratio se s EURO-a i donio odluku da neće produživati ugovor s Parižanima koji ističe u ljeto 2022. godine. Iz PSG-a još nisu potvrdili, ali ni demantirali tu priču, međutim potpuno jasno je da, ukoliko je ta informacija točna, slijedi razlaz već ovoga ljeta. Teško je vjerovati da bi si PSG dozvolio da Mbappe uđe u zadnju godinu ugovora jer to znači da na ljeto iduće godine može besplatno napustiti klub, odnosno da može već u siječnju 2022. potpisati ugovor s drugim klubom. Prodaja je dakle jedini logičan potez.


Mbappe bi stoga mogao postati prva zvijezda ljetnog prijelaznog roka na koju su oko bacili mnogi velikani. U prvom redu Real Madrid. Sigurno će i čelnici PSG-a još pokušati učiniti dodatni napor da ga zadrže, ali, tvrdi L’Equipe, kada Mbappe nešto odluči onda je nemoguće utjecati na njega da promijeni odluku. I stoga skorašnji razlaz s PSG-om je vrlo izgledan!