Rasprodana Puskas Arena

Razgrabljene ulaznice za finale mađarskog Kupa, u prodaju je mogla tek svaka četvrta stolica

Hina

Direktor Mezokovesda Laszlo Toth je izjavio da će između devet i deset tisuća navijača uživo moći pratiti ovaj dvobojBUDIMPEŠTA Navijači su razgrabili ulaznice za finale mađarskog nogometnog Kupa, koje će biti odigrano u srijedu na novoizgrađenoj Puskas Areni u Budimpešti, gdje će se za trofej boriti Honved i Mezokovesd.


Stadion čija je gradnja dovršena 2019. i na kojem su se već ove godine trebale igrati utakmice Eura 2020., odgođenog za sljedeću godinu, ima kapacitet od 65.000 gledatelja, ali će zbog pridržavanja epidemioloških mjera biti popunjena tek svaka četvrta sjedalica.


Prvotno je bila zamisao da se prodaju ulaznice samo za donji sektor stadiona, ali su nakon što je taj dio rasprodan u rekordnom roku, organizatori odlučili uključiti i dodatne sektore
Direktor Mezokovesda Laszlo Toth je izjavio da će između devet i deset tisuća navijača uživo moći pratiti ovaj dvoboj.


Najjeftinije ulaznice prodavale su se po cijeni od 1.500 forinti, što je nešto manje od 4,5 eura, a cijena najskupljih VIP ulaznica je oko 180 eura.


Prvotno je bila zamisao da se prodaju ulaznice samo za donji sektor stadiona, ali su nakon što je taj dio rasprodan u rekordnom roku, organizatori odlučili uključiti i dodatne sektore.


Mađarski nogometni savez potiče navijače da drže socijalnu distancu, ali neće zabraniti dolazak na utakmicu starijim osobama, kao što su to činili neki klubovi na prvenstvenim utakmicama. Mađarsko prvenstvo je nastavljeno krajem svibnja nakon dva i pol mjeseca stanke, zbog pandemije izazvane širenjem zaraze koronavirusom.