Prva HNL

Puljani se protiv Hajduka žele vratiti pobjedama: “Poraz protiv Osijeka nas je razbudio”

Portal Novi list

Pred nama je utakmica koja je jako bitna za nas - rekao je Jumić



PULA Puljani dočekuju Hajduk osokoljeni posljednjih dobrim rezultatima. Istra 1961 se nalazi četiri boda iznad opasne zone, odnosno mjesta koje vodi u niži rang.


– Pred nama je utakmica koja je jako bitna za nas, kao i svaka. Nakon ove dobre serije koju smo imali dogodio nam se poraz protiv Osijeka, koji nas je malo razbudio – govorio je Danijel Jumić, trener Puljana i osvrnuo se kadar s kojim će raspolagati za utakmicu protiv Splićana


Gonzalez i Halilović su se nakon dugog perioda izbivanja priključili momčadi i tijekom ovog tjedna su izgledali dosta dobro. Pozitivni su, željni igre i žele se nametnuti, što pokazuju iz dana u dan. Tomašević je također imao dugu pauzu i ovaj se tjedan priključio momčadi. Riječ je o karakternom dečku kojem je jako teško biti sa strane i želio bi čim prije zaigrati, no moramo biti pametni i odlučiti kad je za to pravi trenutak. Najvažnije je da je zdrav i da ne osjeća nikakve tegobe tijekom treninga. Što se tiče Lučića, on je u Koprivnici dobio udarac u predjelu koljena i cijeli tjedan pred Osijek, izuzev zadnji dan, nije trenirao. Magnetska rezonanca je pokazala da nema nikakvih opasnih oštećenja i to je bilo bitno s psihološke strane, a svi smo vidjelo kako je Lučić izgledao protiv Osijeka. Bio je na visokom nivou, a ovaj tjedan je normalno trenirao. Galilea je tijekom tjedna imao problema s leđima, ali u petak je normalno odradio trening i trebao bi biti na raspolaganju. Jedina negativna stvar je da je Ivančić “osjetio” mišić i pitanje je hoće li biti u konkurenciji za današnju utakmicu, dok su svi ostali u punom pogonu, spremni, orni i jedva čekaju početak – rekao je Jumić.