Liga prvaka

PSG i Basaksehir svoj ogled nastavljaju večeras, UEFA šalje novu sudačku postavu

Hina

Rumunjski sudac Ovidiu Hategan u raspravi s gostujućim stručnim stožerom/Foto REUTERS

Rumunjski sudac Ovidiu Hategan u raspravi s gostujućim stručnim stožerom/Foto REUTERS

Istraga vezana uz ovaj incident bit će otvorena odmah, objavila je UEFAPARIZ Susret 6. kola skupine G nogometne Lige prvaka između Paris SG-a i Istanbul Basaksehira nastavit će se večeras od 18.55 sati, objavio je Europski nogometni savez (UEFA).


“Nakon incidenta koji se dogodio na večerašnjoj utakmici Lige prvaka između Paris SG-a i Istanbul Basaksehira, UEFA je u dogovoru s oba kluba odlučila kako će se preostale minute susreta odigrati dan kasnije s novom sudačkom postavom. Početak nastavka bit će u 18.55 sati. Istraga vezana uz ovaj incident bit će otvorena odmah”, objavila je UEFA.


Susret između Paris SG-a i Istanbul Basaksekira prekinut je sredinom prvog poluvremena zbog incidenta koji se dogodio kod gostujuće klupe. Pomoćni trener gostujućeg sastava Pierre Webo dobio je crveni karton u 16. minuti, a iz turskog sastava tvrde kako ga je četvrti sudac Coltescu vrijeđao po rasnoj osnovi upotrijebivši riječ “negro”. Uslijedila je 10-minutna rasprava s glavnim sucem Hateganom iz Rumunjske nakon koje je turska momčad napustila travnjak. Odmah potom u svlačionicu se povukla i domaća momčad.