Ogorčeni Hakan

Prvotimac Intera nagazio bivšeg suigrača iz Milana: “Zlatan se ponašao kao da ima 18, a ne 40 godina”

Portal Novi list

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Uopće nije dao svoj doprinos osvajanju naslova, jedva je igrao, ali učinio bi sve da bude u centru pažnje - rekao je Hakan Calhanoglu



RIJEKA Prvotimac Intera Hakan Calhanoglu prošao je zanimljiv put milanskim prvoligašima. Napustio je Milan i prešao u tada aktualnog prvaka Intera. Istekom ove sezone Hakan je  ponovo ostao bez titule koju je osvojio Milan.


– Dogodilo se da je moja bivša momčad osvojila naslov. Kao da sam ja kriv za tako nešto… U Interu su sretan, navijači su uz mene. U Milanu sam igrao četiri godine, ali navijači nikada nisu skandirali moje ime – rekao je Calhanoglu i ustvrdio kako je Inter kvalitetniji od Milana.


– Inter je puno jači od Milana. Izgubili smo derbi nakon što smo Ivan Perišić i ja zamijenjeni u 75. minuti. Sve se najbolje vidjelo u Kupu kada smo ih pobijedili 3:0.




Hakan se “očešao” i u Milanovu ikonu Zlatana Ibrahimovića koji je zajedno s navijačima Milana zapjevao uvredljive stihove na račun bivšeg suigrača.


– On je čovjek od 40 godina, a ne 18. Ne bih radio te stvari u njegovim godinama. Prestar je za to. Ali, Ibra voli biti u centru pažnje. Uopće nije dao svoj doprinos osvajanju naslova, jedva je igrao, ali učinio bi sve da bude u centru pažnje – zaključio je igrač Intera.