Prvi put u povijesti sve utakmice Hrvatske nogometne lige igrat će se s istom loptom

M. HABLJAK/PIXSELL

M. HABLJAK/PIXSELL

SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu nosi ime Revolution thermobonded



 


ZAGREB Sada više nema sumnje da Marijan Kustić i njegovi suradnici definitivno idu jako. Naime, Hrvatski nogometni savez potpisao je višegodišnji ugovor s tvrtkom Uhlsport, koja je na taj način postala službeni dobavljač lopti za SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu. Od 1992. godine nešto takvo nije postojalo u okvirima hrvatskog klupskog nogometa.


– Izuzetno sam zadovoljan činjenicom da će se prvi put u povijesti sve utakmice Hrvatske nogometne lige igrati istom loptom, što je bila naša višegodišnja težnja. Drago mi je da smo uspjeli postići dogovor s Uhlsportom, koji je iskazao interes za promidžbu na itekako značajnom hrvatskom nogometnom tržištu. To je novi dokaz da je SuperSport Hrvatska nogometna liga sve prepoznatljivije natjecanje i da njezina kvaliteta raste svakom novom sezonom – ističe Kustić.




Lopta za SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu nosi ime Revolution thermobonded i ima prepoznatljiv dizajn s konstrukcijom od 24 panela, kao i izvanredne igračke karakteristike, zahvaljujući posebnim materijalima od kojih je izrađena. Tehnologija Thermbonding osigurava savršenu zaobljenost i iznimno malo upijanje vode, izdržljivi strukturirani poliuretanski materijal s dodatnim slojem pjene visoke gustoće osigurava savršen odboj, a High-Air Retention mjehur služi za bolje zadržavanje zraka.


– Partnerstvo s Hrvatskim nogometnim savezom važan je temelj za međunarodnu promociju našeg brenda, pogotovo u kontekstu velikog broja Hrvata u Njemačkoj. Radujemo se što će se naša najnovija lopta Revolution thermobonded uskoro naći na hrvatskim travnjacima, što dovoljno govori o njezinoj kvaliteti. Sretni smo što smo zaključili ovo partnerstvo na strateški važnom tržištu za nas i radujemo se bliskoj suradnji – zaključio je Sulaiman El-Hamad, voditelj međunarodne prodaje Uhlsporta.