Bojkot se nastavlja

Propao mogući dogovor između Armade i vodstva kluba, večeras nema navijanja sa sjevera

Portal Novilist.hr

Armada je ostala pri svojim stavovima/Foto Arhiva NL

Armada je ostala pri svojim stavovima/Foto Arhiva NLRIJEKA Na dan utakmice s Aberdeenom odigralo se nekoliko razgovora i pregovora na relaciji KN Armada – HNK Rijeka. Navodno je u jednom trenutku dogovor o privremenom “prekidu vatre” bio vrlo blizu, no onda su se u pregovore upleli klupski ljudi i njihovi saveznici u koje vodstvo Armade nema povjerenje pa je sve zajedno propalo, a igrači Rijeke su ipak večeras ostali bez organizirane potpore sa sjeverne tribine.


Armadi je iz kluba najavljeno da će Renato Pilipović večeras umjesto na klupi biti na Cipru (gdje igraju AEK Larnaka i Gent) u skautskoj misiji, ali izostala je jasna garancija da će i ubuduće Armadi omraženi pomoćni trener umjesto na klupi kraj Bišćana odrađivati u vrijeme utakmica neke druge klupske poslove pa su se suprostavljene strane vratile u prvobitne položaje.


– Navijanja protiv Aberdeena definitivno neće biti, sve naše navijačke resurse okrećemo prema gostovanju u Velikoj Gorici… – kratko nam je potvrdio izvor blizak vodstvu Armade.