Što kažu navijači?

Prognoza derbija? Rijeka će pobijediti Dinamo, modrima ionako bodovi više ništa ne znače

Denis Frančišković

Prognoziram 2:0 za Rijeku. Očekujem tvrdu i tešku utakmicu. Rijeka je dobra s obzirom na puno problema. Dečki su se dobro snašli. Momčad je dobra pod Bišćanom - kaže Elis Travnjak



RIJEKA Proveli smo anketu među navijačima Rijeke uoči derbija na Rujevici koji imaju sljedeća očekivanja:


Robert Fak:


– Mislim da moja ekipa neće ići na derbi jer baš i ne podržavamo Rujevicu. Pogledat ćemo utakmicu negdje u kafiću. Očekujem da bi Rijeka možda mogla i pobijediti jer Dinamu ne znače puno bodovi. Finale Kupa bit će jako teško. Rijeka ima svoje šanse, ali ne znam hoće li uspjeti. Čeka nas invazija na Pulu, vjerujem da će nas biti barem dvije tisuće. Sezona? Dosta prokockanih bodova. Bit će bolje druge godine.




Dino Križanić:


– Nema uobičajenog naboja zbog situacije na ljestvice. Nekako mi se čini da bi moglo završiti remijem. Očekujem više prijateljsku utakmicu. Rijeka je dobra ove sezone, ali Dinamo još bolji na našu žalost. Rijekin rezultat je fantastičan s obzirom na promjenu trenera, odlaske igrače i ozljede. U Kupu su šanse 50:50. Rijeka će imati veliku podršku navijača i sve je moguće.


Elis Travnjak:


– Prognoziram 2:0 za Rijeku. Očekujem tvrdu i tešku utakmicu. Rijeka je dobra s obzirom na puno problema. Dečki su se dobro snašli. Momčad je dobra pod Bišćanom.


Igor Cerović:


– Kao i obično očekujem pobjedu Rijeke. Rijeka će sigurno opreznije igrati, a Dinamo baš i nema neke ambicije osim prestiža. Tu vidim šansu Rijeke. Dinamo je ove godine klasa za sebe, a mi bi trebali imati više motiva. Igramo doma i nadam se da će igrači biti nadahnuti. Borba za kup je otvorena.


Kristian Galić:


– Rijetko idem na Rujevicu, a očekujem pobjedu Rijeke. Ne znam u kakvom će sastavu zaigrati Dinamo s obzirom da mu susret ništa ne znači. Kup? Mislim da će pobijediti Dinamo. Zašto? Pa živimo u Hrvatskoj. Rijeka ima šanse ako će se igrati nogomet. No nisam baš uvjeren u to… Davno sam prestao navijati za bilo koga kad sam vidio što se sve događa.