Kadrologija

Procurilo je koga bi Manchester United mogao dovesti nakon što je Ronaldo izrazio želju za odlaskom

Hina

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Novi Unitedov šef Erik ten Hag našao se u problemima nakon što je Ronaldo zatražio odlazak iz kluba nakon što "Crveni vragovi" nisu uspjeli izboriti plasman u Ligu prvaka



MANCHESTER  Posrnuli engleski nogometni velikan Manchester United pokazao je interes za argentinskim napadačem Paulom Dybalom nakon što je Portugalac Cristiano Ronaldo zatražio odlazak s Old Trafforda.


Novi Unitedov šef Erik ten Hag našao se u problemima nakon što je Ronaldo zatražio odlazak iz kluba nakon što “Crveni vragovi” nisu uspjeli izboriti plasman u Ligu prvaka.


Prema pisanju engleskih medija, United je kontaktirao Dybaline agente, no interes za negove usluge pokazali su i Arsenal, Tottenham, Napoli i Inter.




Dybala je posljednjih sedam godina igrao za Juventus i u 293 nastupa postigao je 115 golova i upisao 45 asistencija. S Juventusom je osvojio pet naslova talijanskog prvaka, četiri Coppa Italia, te tri talijanska Superkupa.


Torinsku “Staru damu” napušta bez odštete što ga čini iznimno atraktivnim na nogometnoj tržnici.


Činilo se kako će 28-godišnji Argentinac preseliti na San Siro, no pregovori s upravom Intera su zapeli oko iznosa plaće.