Prva HNL

Primorca u Kranjčevićevoj čeka veliki izazov: “Moramo biti spremni na vrlo jaku Lokomotivu”

P. N.

Boro Primorac/Foto PIXSELL

Boro Primorac/Foto PIXSELL

Imaju par dobrih igrača, iskusnog trenera. Imaju Papadopulosa, Kovačića, našeg Tahiraja... Potom, dobrog centarhalfa... Tu je i Tuci - napominje trener Splićana



SPLIT Hajduk danas u Kranjčevićevoj igra zaostalu prvenstvu utakmicu 9. kola Prve HNL protiv Lokomotive. Nakon lošeg starta u novu sezonu i odlaska brojnih igrača “lokosi” se polako vraćaju u život. Splićani su pak prošle subote nakon malo manje od tri mjeseca slavili na gostovanju, u Koprivnici su bili bolji od Slaven Belupa. Za sraz s Lokomotivom trener Primorac ne može računati na požutjelog stopera Vuškovića, te na Nejašmića, Čolinu i Mujakića, koji nisu bili u kadru niti za dvoboj s Belupom.


– Nadam se da su se igrači regenerirali. Dosta smo se fizički potrošili protiv Belupa. Bit će dvije-tri izmjene u sastavu pogotovo što je Vušković kažnjen i ne može igrati – rekao je trener Hajduka uoči sraza s Lokomotivom.


Dotakao se i današnjeg domaćina.




– Imaju par dobrih igrača, iskusnog trenera. Imaju Papadopulosa, Kovačića, našeg Tahiraja… Potom, dobrog centarhalfa… Tu je i Tuci.


Kakav će Hajduk biti?


– Nikada nisam spremao momčad koja se bazirala na slabosti protivnika. Moramo se spremiti na vrlo jaku i spremnu Lokomotivu – zaključio je Primorac.