Kup Španjolske

Prekinuta utakmica osmine finala Kupa Španjolske između Betisa i Seville nastavlja se poslijepodne bez gledatelja

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Do prekida utakmice u subotu je došlo nakon što je Nabil Fekir izravno iz kornera pogodio za 1-1, a jedan je neodgovorni navijač Betisa u slavlju s tribine iza gola na travnjak bacio plastični štap koji je pogodio u glavu igrača Seville Jordana



MADRID Susret osmine finala Španjolskog nogometnog kupa, sraz gradskih rivala Betisa i Seville koji je prekinut u subotu navečer u 40. minuti pri rezultatu 1-1 nakon što je igrač Seville Joan Jordan pogođen plastičnim štapom u glavu, bit će nastavljen u nedjelju od 16 sati bez prisutstva gledatelja.


“Sudac zadužen za odvijanje natjecanja odlučio je kako će se utakmica nastaviti u nedjelju 16. siječnja od 16.00 sati na stadionu Benito Villamarin, ali bez gledatelja”, objavio je Španjolski nogometni savez (RFEF).


Do prekida utakmice u subotu je došlo nakon što je Nabil Fekir izravno iz kornera pogodio za 1-1, a jedan je neodgovorni navijač Betisa u slavlju s tribine iza gola na travnjak bacio plastični štap koji je pogodio u glavu igrača Seville Jordana. Glavni sudac Ricardo de Burgos Bengoechea odmah je prekinuo utakmicu.




Jordan je prevezen u bolnicu gdje je ustanovljeno kako nije ozbiljnije ozlijeđen, no neće moći igrati u nastavku susreta.