Kapetan se oglasio

Pregovori u Barceloni završeni, Messi kritizirao upravu kluba: “Ne iznenađuje da su vršili pritisak na nas…”

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Jedini razlog zašto dosad o ovome nismo govorili je zato što smo htjeli pronaći najbolje rješenje koje će stvarno pomoći klubu - napisao je Messi



BARCELONA Pregovori čelnika Barcelone s kapetanom momčadi Lionelom Messijem i ostalim igračima oko smanjenja plaća trajali su danima, a danas je situacija napokon i okončana. Argentinac je na svojem Instagram profilu objavio kako su prihvatili smanjenje za čak 70 posto, ali i sakupili novac za ostale zaposlenike kluba. 


– Došlo je vrijeme da objavimo kako smo, osim smanjenja plaće za 70 posto, odlučili i dati dodatne doprinose kako bi zaposlenici kluba mogli skupiti 100 posto svoje plaće za vrijeme trajanja ove situacije. Jedini razlog zašto dosad o ovome nismo govorili je zato što smo htjeli pronaći najbolje rješenje koje će stvarno pomoći klubu – napisao je Messi, koji je u jednome dijelu svoje poruke kritizirao upravu kluba. 


– Ne iznenađuje nas da su nas ljudi iz kluba pokušali staviti pod povećalo i vršili pritisak da učinimo ono za što smo od prvog trenutka znali da ćemo uraditi. Za dogovor je trebalo više dana jer smo tražili najbolji model kako pomoći klubu i radnicima u ovom teškom razdoblju. Mi smo uvijek bili prvi koji su pomagali klubu kada je trebalo – zaključio je kapetan Barcelone.