Crni Marinko...

Predsjedniku Dragovoljca čelnici Rijeke spočitali su da se ponašao nekorektno: “Pa nismo mi Rijekina filijala, pomogli smo i mi njima”

Portal Novi list

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Poslije prvenstva Rijeka će dobiti ne jednog mladog iskusnog prvoligaškog igrača, nego njih čak šest, jer su ostala trojica od devetero pristiglih s Kvarnera, Veldin Hodža, Ivan Smolčić i Filip Braut, raskinuli ugovore s Rijekom i naši su igrači - tvrdi čelnik Sigećana



RIJEKA Nakon senzacionalne pobjede Hrvatskog dragovoljca nad Rijekom oglasio se u Sportskim novostima kontraverzni predsjednik Sigećana Marinko Perić.


– Ova utakmica i 2:1 pobjeda je pokazala i dokazala da sam bio u pravu kad sam tvrdio da Hrvatski dragovoljac nije riječka filijala  – kazivao je za SN ponosno čelnik Sigećana do kojega je došla poruka jednog čelnika Rijeke “da su vam pomogli u igračkom kadru kad vam je bilo najteže, a vi ste se za vrijeme utakmice ponašali vrlo nekorektno”.


– Ako je bilo moje nekorektno ponašanje što sam za vrijeme utakmice bodrio, ali i kritizirao naše igrače, ja se svim Riječanima ispričavam. Smatram da je navijanje za svoj klub normalno i ljudski. Jasno da sam želio pobjedu, jednako kao i Riječani. Ali sada kada ste me već povukli za jezik, moram reći sljedeće. Da, Rijeka nam je pomogla i bila je najkorektnija od svih klubova iz vrha tablice kada nam je bilo najteže i na tome im zahvaljujemo. Ali, učinjena je obostrana korist, jer su svi ti igrači dobili prvoligaški izlog. Poslije prvenstva Rijeka će dobiti ne jednog mladog iskusnog prvoligaškog igrača, nego njih čak šest, jer su ostala trojica od devetero pristiglih s Kvarnera, Veldin Hodža, Ivan Smolčić i Filip Braut, raskinuli ugovore s Rijekom i naši su igrači. Jasno, doduše, i oni su im također na raspolaganju. Prije svega kako smo mi njima zahvalni, tako bi oni trebali biti i nama jer smo trenera Tomića i suradnike rasteretili viška igrača, koji bi utakmice gledali samo s tribina. Što će se dogoditi poslije prvenstva? Vidjet ćemo! Jasno, Rijeka je tu u prednosti jer s njima ima ugovore i svi ti igrači bit će njima na raspolaganju. Riječani će odrediti njihove nove destinacije – zaključio je Perić.