Marijan Kustić

Predsjednik HNS-a čestitao Daliću i reprezentativcima: “Bila bi nepravda da na kraju nismo slavili”

Portal Novi list

Zlatko Dalić i Marijan Kustić/Foto PIXSELL

Zlatko Dalić i Marijan Kustić/Foto PIXSELL

Svaka čast Vatrenima na onome što su prikazali protiv Rusije jer su u zaista teškim uvjetima pokazali nevjerojatno srce, želju i strast, ali i iznimnu tehničku kvalitetu - kazao je KustićZAGREB Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić uputio je čestitke igračima i stožeru hrvatske A reprezentacije na plasmanu na FIFA Svjetsko prvenstvu u Kataru.


Kustić je izrazio oduševljenje viđenim u Splitu:


“Od srca čestitam izborniku Zlatku Daliću i njegovom stožeru te našim reprezentativcima predvođenima kapetanom Modrićem na plasmanu u Katar, što je izuzetno značajan uspjeh za hrvatski nogomet i naš Savez. Iza nas su zahtjevne kvalifikacije, obilježene i tom nesretnom pandemijom, i zato je ovaj izravni plasman još vrjedniji. Svaka čast Vatrenima na onome što su prikazali protiv Rusije jer su u zaista teškim uvjetima pokazali nevjerojatno srce, želju i strast, ali i iznimnu tehničku kvalitetu. Rusija tome nije mogla parirati, i zaista bi bila nogometna nepravda da na kraju nismo slavili jer smo u ovih 10 utakmica pokazali da smo najbolja momčad u skupini.”
Predsjednik Saveza zahvalio je potom i svim gledateljima:


“Iako nas vrijeme sve skupa nije poslužilo, ni taj pljusak nije mogao spriječiti slavlje Hrvatske. Hvala svim navijačima na sjajnoj potpori, nosili su nas kad je bilo teško i vjerovali zajedno s reprezentacijom da ćemo na kraju doći do tog zlata vrijednog pogotka. Hvala i svima iz organizacije na uloženom velikom trudu da utakmica bude na najvišoj razini. Prigodno je da aktualni svjetski doprvaci budu sudionici narednog Svjetskog prvenstva, a sada imamo godinu dana vremena uživati, i putem se ozbiljno pripremati za najveći nogometni spektakl na svijetu. Čestitke svima!”