Druga NL

Predrag Stilinović bio je ogorčen kao rijetko kada na suđenje u Koprivnici: “Nisam ja baš trener od jučer…”

Ivan Volarić

Predrag Stilinović/Foto M. GRACIN

Predrag Stilinović/Foto M. GRACIN

Sramotne su neke stvari koje su se događale, stvarno je suđenje bilo ispod svake razine. I nije prvi put - kaže trener Grobničana



RIJEKA Predraga Stilinovića nije lako izbaciti iz takta. Iskusni trener Grobničana prošao je puno toga u svojoj karijeri i vrlo rijetko mu se dogode neki nekontrolirani ispadi. U Koprivnici je isključen nakon što je u 34. minuti dobio prvu, a u 55. minuti drugu opomenu uslijed »učestalih prigovora na sudačke odluke«. Grobničan je na kraju izgubio 2:1 iako je nadigrao drugoligaškog lidera. Stilinović se nije smirio ni dobrih pola sata nakon utakmice.


– Nisam ja baš trener od jučer, uostalom svi dobro znamo što se događalo sa sucima 90-tih godina kada niti su se utakmice snimale, niti je bilo VAR-a. Ne znam je li u pitanju neznanje ili nešto drugo, ali ne može se stalno na nama nešto lomiti – rigao je Stilinović vatru nakon utakmice.


Grobničani smatraju da ih je sudac Igor Marić iz Siska sa suradnicima oštetio za dva kaznena udarca, da je uoči pobjedničkog pogotka Križevčana bio prekršaj, potom i zaleđe…




– Sramotne su neke stvari koje su se događale, stvarno je suđenje bilo ispod svake razine. I nije prvi put. Do sada smo šutjeli, sada više ne možemo. I onda nam još kažu da su sve to suci iz talent programa… – nastavio je Stilinović, koji je mogao biti zadovoljan izdanjem svoje momčadi.


– Stvarno smo dobro igrali, a izgubili smo utakmicu. Mi smo ih iznenadili svojom igrom, pročitali smo ih i potpuno razoružali. Radnik ima jedan uhodani koncept igre kako izaći, a mi smo ih u tom dijelu osujetili. Nisu nam uspjeli zaprijetiti. Darovali smo im prvi gol nakon što se naš igrač okliznuo. Svi su se u Koprivnici čudili našoj dobroj igri, jer stvarno smo ih nadigrali. Potpuno smo nezasluženo izgubili utakmicu koju smo po svim elementima zaslužili dobiti – rekao je trener Grobničana, napomenuvši kako ove njegove pritužbe na suđenje nemaju veze s Radnikom.