Sve je gotovo

Povjernik Prve HNL potvrdio ono što jedino na Drosini nisu znali: Orijent 1919 i Istra 1961 u nedjelju igraju na Kantridi

Ivan Volarić

Budući da su svi nedostaci otklonjeni nema više nikakvih prepreka da se ta utakmica u nedjelju od 20 sati odigra na Kantridi - kaže Brezni



RIJEKA Josip Brezni, povjerenik Prve HNL, potvrdio je ono što su svi znali ili barem naslućivali osim čelnika Istre 1961. Nogometaši Orijenta 1919 ugostit će Puljane na Kantridi (nedjelja 20 sati) u prvoj utakmici kvalifikacija za popunu Prve HNL. Tu više nema nikakvih dvojbi, a nakon što je HNS-ov Odjel za licenciranje vratio Kantridu na kartu prvoligaških stadiona u Hrvatskoj.


– Komisija za licenciranje provjerila je stanje stadiona na Kantridi, odnosno da li su otklonjene one primjedbe koje su bile nakon što je Orijent 1919 prijavio Kantridu kao stadion na kojem bi mogao igrati prvoligaške utamice. Budući da su svi nedostaci otklonjeni nema više nikakvih prepreka da se ta utakmica u nedjelju od 20 sati odigra na Kantridi. Rujevica je temeljem ugovora s HNK Rijekom bila prijavljena kao pričuvno riješenje. Šteta što će se na Kantridi igrati bez gledatelja… – rekao je Brezni.


Da, baš šteta! S obzirom na to u kakvoj je atmosferi odigrana kvalifikacijska utakmica nogometaša Opatije i Mladosti nema sumnje da bi se na Kantridi na novom “prvoligaškom rođenju” tog stadiona okupilo najmanje dvije tisuće gledatelja.