Nema pozitivnih

Posljednji krug testiranja nogometaša i osoblja klubova Premier league donio je sjajne vijesti

Hina

Ukupno je testirano 1,195 osoba u četvrtak i petak u šestom krugu testiranja otkako su se nogometaši engleske elitne lige vratili na treningeLONDON U posljednjem krugu testiranja na koronavirus u Premier League nije bilo pozitivnih, objavila je liga u subotu.


Ukupno je testirano 1,195 osoba u četvrtak i petak u šestom krugu testiranja otkako su se nogometaši engleske elitne lige vratili na treninge. U prethodnom krugu bilo je 13 pozitivnih.


U Premier League nije odigrana ni jedna utakmica od ožujka zbog pandemije koronavirusa, ali nastavak prvenstva predviđen je za 17. lipnja.
Jednom kad se nastavi prvenstvo, testiranja će se provoditi svaka dva tjedna kako bi se osiguralo da se ne pojave novi slučajevi.


Nastavak sezone 17. lipnja i započet će dvije preostale utakmice 29. kola (Manchester City-Arsenal i Aston Villa-Sheffield United). Dvadeset klubova Premier League igrat će nakon toga devet kola prvenstva i tri kruga engleskog kupa do 1. kolovoza kada se igra finale FA kupa koji koji će označiti kraj sezone.