Novi trener

Portugalac Paulo Fonseca preuzeo Romu

Hina

screenshot / https://www.asroma.com/

screenshot / https://www.asroma.com/

Portugalski je trener s Romom potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produljenja na još jednu sezonuPortugalac Paulo Fonseca, koji je tri godine vodio Šahtar iz Donjecka, u utorak je imenovan novim trenerom talijanskog prvoligaša Rome, objavio je talijanski klub na svojim službenim stranicama.


Roma, polufinalist Lige prvaka 2018., iza sebe ima kaotičnu sezonu i u ožujku je raskinula suradnju s trenerom Eusebio Di Francesco.


Claudio Ranieri je privremeno obnašao dužnost trenera do kraja sezone, ali njegov je ugovor bio na samo tri mjseca i brzo je dao do znanja da ne želi produljivati svoj boravak na klupi rimskog kluba.


Fonseca (46) je vodio Porto i Bragu u Portugalu prije nego je otišao u Ukrajinu voditi Šahtar. On je s ukrajinskim klubom osvojio tri naslova prvaka i tri kupa u tri sezone.»Entuzijast sam i pun motiva za izazove koji nas čekaju te jedva čekam da se smjestim u Rim, da se sretnem s navijačima i da počnem raditi. Mislim da zajedno možemo napraviti nešto posebno«, izjavio je Fonseca.

Portugalski je trener s Romom potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produljenja na još jednu sezonu.