Nema milost

Poraz od Dinama silno je uzdrmao londonskog velikana, dan nakon Maksimira uručen je otkaz Thomasu Tuchelu

Hina

Thomas Tuchel/Foto REUTERS

Thomas Tuchel/Foto REUTERS

Thomas će s pravom imati mjesto u Chelseajevoj povijesti nakon što je osvojio Ligu prvaka, Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo u svoje vrijeme ovdje, stoji u priopćenju Chelseaja



LONDON Engleski prvoligaš Chelsea je raskinuo suradnju s njemačkim trenerom Thomasom Tuchelom, objavio je londonski klub u srijedu, dan nakon poraza u utakmici prvog kola Lige prvaka od zagrebačkog Dinama 0-1.


Tuchel, koji je na klupu Chelsea zasjeo u siječnju 2021., osvojio je Ligu prvaka četiri mjeseca kasnije.


Chelsea,  koji je promijenio vlasnike u svibnju s dolaskom američkog poslovnog čovjeka Todda Boehlyja, trenutačno je šesti na ljestvici engleskog prvenstva. Prošle ju sezonu završio na trećem mjestu u Premier ligi, a ove sezone je u šest utakmica upisao tri pobjede, dva poraza i jedan remi.




“U ime svih u Chelseau, klub bi želio javno izraziti svoju zahvalnost Thomasu i njegovom osoblju za sve njihove napore tijekom vremena koje su proveli u klubu. Thomas će s pravom imati mjesto u Chelseajevoj povijesti nakon što je osvojio Ligu prvaka, Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo u svoje vrijeme ovdje”, stoji u priopćenju Chelseaja.