SP u Kataru

Poljski vratar izgubio okladu s Leo Messijem i sto eura: “Vjerojatno ću biti kažnjen, ali baš me briga”

Hina

Wojciech Szczesny/Foto REUTERS

Wojciech Szczesny/Foto REUTERS

Wojciech Szczesny kazao je kako se s kapetanom argentinske reprezentacije kladio u 100 eura dok su čekali odluku nizozemskog suca Makkeliea



DOHA  Vratar poljske nogometne reprezentacije Poljske Wojciech Szczesny kazao je kako se s kapetanom argentinske reprezentacije Lionelom Messijem kladio u 100 eura dok su čekali odluku nizozemskog suca Makkeliea hoće li dosuditi kazneni udarac za Argentinu tijekom njihova susreta na Svjetskom prvenstvu u srijedu.


Nakon sudara Szczesnyjeva dlana i Messijeve glave u kaznenom prostoru u 36. minuti nizozemski je sudac pozvan da na snimci provjeri je li bilo prekršaja za kazneni udarac ili ne. Dok su čekali odluku, Szczesny i Messi su se kladili u 100 eura, Szczesny je tvrdio kako neće biti dosuđen kazneni udarac, a Messi da hoće. Okladu je dobio Messi, ali njegov udarac s bijele točke Szczesny je obranio.


“Ne znam jesu li ovakve oklade dopuštene. Vjerojatno ću biti kažnjen zbog toga, ali baš me briga”, dodao je Szczesny.




Inače, usprkos nerealiziranom kaznenom udarcu Messija, za koji se većina stručnjaka slaže kako nije niti trebao biti dosuđen, Argentina je pobijedila sa 2-0 i osvojila prvo mjesto u skupini C, a dalje je prošla i Poljska kao druga s četiri boda zbog bolje razlike pogodaka od trećeg Meksika.