Ah ti Švicarci...

Pogledajte kako je pas predsjednika Zuricha prekinuo utakmicu švicarske Superlige, uopće se nije impresionirao

Portal Novi list

Sudac je u 40. minuti morao nakratko prekinuti utakmicu zbog invazije na travnjak četveronožnog ljubimca gazde domaćeg kluba



ZURICH Utakmica 24. kola švicarske Superlige između Zuricha i Siona prekinuta je nakratko nakon što je krajem prvoga poluvremena u teren utrčao pas predsjednika domaćeg kluba – Ancilla Canepa. Igrala se 40. minuta utakmice, na semaforu je stajao rezultat 1:1, a prelijepi švicarski ovčar utrčao je u teren i nimalo impresioniran okruženjem natjerao suca da uzme loptu u ruke i nakratko prekine susret.


Predsjednik Zuricha se brzo sjurio iz lože i svojega ljubimca udaljio s terena bez previše nervoze i problema. Nije poznato da li su poslovično pedantni Švicarci pokrenuli disciplinski postupak protiv neopreznog predsjednika i njegovog ljubimca kao što bi to sigurno učinili da je u pitanju gledatelj.


Inače, utakmica između trećeplasiranog Zuricha i pretposljednjeg Siona završila je rezultatom koji je stajao na semaforu kada je Canepov ljubimac odlučio skrenuti pažnju šire nogometne javnosti na svoje nogometne vještine.