Nemile scene

Pobjedu Fiorentine u Turskoj obilježio je veliki incident, domaći navijač utrčao u teren i udario veznjaka Alessandra Bianca

Hina

foto REUTERS

foto REUTERS

To što je Bianco udaren je jednostavno sramota, on nije ni vidio tipa kako dolazi, a sada ima slomljen nos - rekao je trener talijanskog sastava Vincenzo Italiano



SIVAS Uzvratni susret osmine finala Konferencijske lige između Sivasspora i Fiorentine obilježio je incident u posljednjim trenucima susret kada je domaći navijač utrčao u teren i udario gostujućeg veznjaka Alessandra Bianca


Fiorentina je na gostovanju u Sivasu pobijedila turski Sivasspor sa 4-1 potvrdivši 1-0 pobjedu iz Firenze.


Turski sastav je poveo u 35. minuti golom Erdogana Yesilyurta, no “Viole” su uzvratile sa četiri gola u nizu. U 44. minuti je izjednačio Artur Cabral, da bi u drugom dijelu golove zabili Nikola Milenković (62), Dimitros Goutas (78-ag) i Gaetano Castrovilli (90).




U trenucima slavlja četvrtog gola talijanskog sastava, jedan je turski navijač utrčao u teren i šakom udario Bianca slomivši mu nos.


“To što je Bianco udaren je jednostavno sramota, on nije ni vidio tipa kako dolazi, a sada ima slomljen nos”, rekao je trener talijanskog sastava Vincenzo Italiano za Sky Sport Italia.


“Publika je gurala svoju momčad naprijed, međutim, ova gesta je sve pokvarila. Strašno je što je 20-godišnjak žrtva takvog nasilja u jednoj predivnoj večeri,” dodao je strateg “Viola”.


Bila je to osma uzastopna pobjeda Fiorentine u ovom natjecanju.


“Čekat ćemo da vidimo koga ćemo dobiti u četvrtfinalu, ali ponosni smo na ono što smo dosad postigli. Imamo mentalitet prave momčadi,” poručio je Italiano.