Finale Lige prvaka

Pep Guardiola nakon povijesnog uspjeha: “Sada sve što smo radili zadnjih pet godina ima smisla”

Portal Novilist.hr

Riyad Mahrez/Foto REUTERS

Riyad Mahrez/Foto REUTERS

Želim pohvaliti i igrače koji večeras nisu igrali. Svi su oni zaslužili da budu u momčadi, svi su dali svoj doprinos i sada je vrijeme za slavlje. Nakon toga moramo osigurati naslov u Premier ligi - rekao je trener Manchester Cityja



MANCHESTER Manchester City je i u uzvratnom susretu bio bolji od PSG-a (2:0) te je izborio svoje povijesno, prvo, finale Lige prvaka.


– Ovo je nevjerojatno. Ljudi misle da je lako ući u finale Lige prvaka. Nakon ovoga sve ono što smo radili zadnjih pet godina ima smisla. Ovo je prvo finale Lige prvaka za naš klub i zbog toga sam vrlo ponosan. Želim pohvaliti i igrače koji večeras nisu igrali. Svi su oni zaslužili da budu u momčadi, svi su dali svoj doprinos i sada je vrijeme za slavlje. Nakon toga moramo osigurati naslov u Premier ligi i onda ćemo imati dva ili tri tjedna da se pripremimo za finale LP – rekao je trener Cityja Pep Guardiola.


Oba pogotka za City zabio je Riyad Mahrez.




– Nismo bili dobri u prvom poluvremenu, ali vodili smo 1:0 i imali smo dobar osjećaj. U nastavku smo odigrali dobro, mogli smo zabiti i više golova. Naš plan nije bio da igramo na kontre, ali oni su nas morali pritisnuti, a mi smo stvarno dobri u kontranapadima – priznao je Mahrez.