Svjesni moguće zamke

Paolo Tramezzani uoči Kup utakmice s četvrtoligašem: “Ne postoje lagane utakmice, nećemo eksperimentirati”

P. N.

Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Imamo puno igrača iz druge momčadi koji treniraju s nama i stječu potrebno iskustvo. Uvjeren sam da im to može pomoći u razvoju, u trenutku kada budu potpuno spremni, uzet ću ih u obzir - rekao je trener Hajduka



SPLIT Hajdukov trener Paolo Tramezzani uoči utakmice Kupa sa četvrtoligašem Zagrebom je rekao:


– Ovo je jako važna utakmici za nas. Ona za nas može biti zamka, znamo da su radi o susretu koji nam može donijeti dosta poteškoća, a istovremeno mnogo ovisi o načinu na koji ćemo se za nju pripremiti, i hoćemo li uspjeti vratiti energiju nakon prošle utakmice – rekao je Tramezzani dodajući:


– Uvijek kažem svojim igračima da ne postoje lagane utakmice. U 90 minuta moguća razlika u klasi među ekipama koje igraju u različitim rangovima natjecanja u mnogo navrata lako se izbriše. Svjesni smo da nas čeka teška i komplicirana utakmica. Kako bismo sami sebi olakšali, moramo se postaviti vrlo ozbiljno i profesionalno, s obzirom da je Kup natjecanje za nas vrlo važno i ozbiljno ga shvaćamo te želimo svakako proći dalje.




Trener Hajduk na teren će poslati kvalitetnu momčad.


– Pripremamo se za utakmicu kao da nam je od najveće važnosti.  Na teren će sigurno istrčati vrlo konkurentna i kvalitetna momčad. Ovo nije utakmica za nekakve eksperimente jer bismo možda tako poslali pogrešnu poruku. Utakmica nam je izuzetno važna. Imamo puno igrača iz druge momčadi koji treniraju s nama i stječu potrebno iskustvo. Uvjeren sam da im to može pomoći u razvoju, u trenutku kada budu potpuno spremni, uzet ću ih u obzir. Znam da imamo odlične mlade igrače. Naša Akademija radi odlično, volim trenirati mlade igrače i naravno da ih smatram našom budućnošću.


Ipak, za ovaj susret računam i na igrače koji su se oporavili od korone i kakva im je fizička kondicija. Znam da imamo utakmicu i u subotu, ali ova nam je ipak sada najvažnija – zaključio je trener Hajduka.