Čudna situacija

Paolo Maldini se ispričao navijačima Milana zbog Superlige: “Nisam ni znao do zadnjeg trenutka za nju, iako sam tehnički direktor u klubu”

Portal Novilist.hr

Paolo Maldini/Foto REUTERS

Paolo Maldini/Foto REUTERS

Očito je da je to sve bilo dogovoreno na višim razinama od moje u klubu. Bio sam zbunjen nakon toga, rekao je MaldiniRIJEKA Tehnički direktor Milana, kao i jedan od njegovih legendarnih nogometaša Paolo Maldini ispričao se navijačima svojega kluba zbog priključivanja Superligi jer kako on navodi, nije bio niti uključen u proces osnivanja tog natjecanja.


– Nisam bio uključen u pregovore o Superligi te sam saznao o njoj tek u nedjelju, nakon zajedničkog priopćenja klubova. Očito je da je to sve bilo dogovoreno na višim razinama od moje u klubu. Bio sam zbunjen nakon toga, rekao je Maldini dodajući kako je svejedno odgovoran za cijeli slučaj.


– To me ne isključuje od odgovornosti pa se ispričavam navijačima, ne samo Milanovim, već svim nogometnim navijačima koji su osjetili da su izdana načela sporta, koje mi kao klub uvijek poštujemo. To je nešto što sam imao potrebu reći.