Petar Bočkaj

Osječki junak u derbiju otkrio zanimljiv podatak koji bi trebao zabrinuti bijele: “Očito mi Rujevica leži…”

Portal Novi list

Petar Bočkaj u slavljeničkom zagrljaju Laszla Kleinheislera/Foto PIXSELL

Petar Bočkaj u slavljeničkom zagrljaju Laszla Kleinheislera/Foto PIXSELL

Nesuđenom igraču Rijeke (kada je prelazio iz Intera u Osijek spominjao se i kao mogući igrač Rijeke) ovo je peti pogodak na Rujevici!RIJEKA Petar Bočkaj autor je prekrasnog pogotka na Rujevici koji je donio podjelu bodova u derbiju Rijeke i Osijeka:


– Na kraju moramo biti zadovoljni s bodom i mislim da je neriješeno najrealniji ishod. Znali smo da će biti jako teška utakmica, Rijeka je dobra momčad, imali su u četvrtak europsku utakmicu s Napolijem i očekivali smo da ćemo više profitirati od njihovog umora. Međutim, Riječani su stvarno dobro odigrali, nije protiv njih lako doći do bodova, tako da je najvažnije da nismo izgubili na uvijek teškom gostovanju. Bilo je puno tempa u igri, po hladnom vremenu i bod je u ovim okolnostima dobar – rekao je Bočkaj pa iznio zanimljiv podatak.


Nesuđenom igraču Rijeke (kada je prelazio iz Intera u Osijek spominjao se i kao mogući igrač Rijeke) ovo je peti pogodak na Rujevici!
Nespretno smo primili taj pogodak nakon što je Pavičić isključen. A što se tiče zgoditka kojeg sam postigao, ovo mi je već peti na Rujevici koja mi očito „leži“. Drago mi je da svojim golovima pridonosim našim pobjedama ili barem remiju poput ovog. I bod u gostima kod Rijeke je dobar, bez obzira što smo se nadali da možemo i dobiti utakmicu. Ipak, serija u kojoj smo neporaženi i dalje traje. Idemo dalje, davati sve od sebe da bismo bili rezultatski što uspješniji – rekao je Bočkaj.