Prva HNL

Osječani se opasno približili Rijeci, ali trener smiruje strasti: “Ima još puno utakmica za odigrati, primarni cilj nam je Europa”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Svaka utakmica nam je bitna, ali nama je primarni cilj i matematički osigurati Europu. A za drugo mjesto ćemo se onda isto boriti dokle god bude izgleda da ga osvojimo - rekao je Kulešević



OSIJEK Jučerašnjom pobjedom Osijeka nad Goricom i prijašnjim kiksevima Rijeke i Hajduka, za drugo mjesto Prve HNL vodit će se velika borba u sljedećim kolima između čak četiri kluba – Rijeka trenutno drži drugo mjesto s 52 boda, Hajduka je na 51 bod, Lokomotiva ima 50, a Osijek je na petome mjestu s 49.


Trener Osijeka Ivica Kulešević ipak naglašava kako je primarni cilj Europa…


– Baš je Mirko Marić na treningu rekao da što smo god bliži drugom mjestu, dalje smo četvrtom. Ima još puno utakmica za odigrati, svaka nam je bitna, ali nama je primarni cilj i matematički osigurati Europu. A za drugo mjesto ćemo se onda isto boriti dokle god bude izgleda da ga osvojimo – rekao je Kulešević nakon utakmice protiv Gorice u kojoj su Osječani bili bolji rezultatom 2:1.




– Odigrali smo dobru utakmicu. Rekao bih da smo dominirali 90 minuta, nažalost, u nadoknadi smo si napravili probleme. No, zadovoljan sam kako smo odigrali, posebice prvo poluvrijeme. Bilo je određenih problema u desetak minuta nastavka, ali kada smo zabili drugi pogodak opet je sve bilo na našoj strani – zaključio je trener Osijeka.