Presica u Gradskom vrtu

Osijek predstavio Santinija, a Bjelica pojasnio svoje izjave nakon derbija: “Nisam uopće kritizirao Dinamo”

Portal Novi list

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

S igračima Dinama i prije i poslije utakmice sam se pozdravio i sa svima imam korektan odnos - rekao je Bjelica



OSIJEK Osječki prvoligaš predstavio je jednog od igrača kojega je doveo u zadnjim satima prijelaznog roka Ivana Santinija. Iskusni napadač (32) raskinuo je ugovor s kineskim Jiangsu Suningom te potpisao ugovor s Osijekom do kraja sezone uz opciju produljenja. Santini je apostrofirao kako je Nenad Bjelica jedan od razloga njegova dolaska u Gradski vrti i kako mu je cilj osvojiti titulu.


– Jako se promijenio HNL otkad sam ja igrao. Dinamo igra i europske utakmice, puno je to plutajućih mina, ekipa koje mogu uzeti bodove. Ekipa koja bude najodlučnije i najviše povezana će to na kraju uspjeti izgurati. Mislim da je sve još otvoreno – kazao je Santini.


Na presici je bio i Nenad Bjelica koji se vratio na utakmicu i poraz od Dinama. Trener Osijeka je nakon poraza od Dinama rekao kako je Dinamo potrošio 15 milijuna eura, a Osijek – ništa. Dodatno je objasnio što misli.




– Svoju sam izjavio izrekao javno u eteru. Interpretacije te moje izjave su razne, tko je želio razumjeti je razumio, tko nije nije. Htio sam komplimentirati svojoj momčadi koja se protiv moćnijeg protivnika bori rame uz rame. Sam podatak da je Livaković igrač utakmice govori sve o utakmici. To je bio moj cilj zašto sam izrekao. Nisam uopće kritizirao Dinamo, imaju pravo raditi što hoće. S igračima Dinama i prije i poslije utakmice sam se pozdravio i sa svima imam korektan odnos – rekao je Bjelica.