Konferencijska liga

Osijek gostuje u Szczecinu: “Ždrijeb nas nije mazio, ali spremni smo za velike stvari”

Portal Novi list

Vedran Jugović/Foto PIXSELL

Vedran Jugović/Foto PIXSELL

Želja je što duže ostati u ovom natjecanju i zato s takvim stavom svi dočekujemo utakmicu - rekao je Vedran JugovićOSIJEK  Hrvatski nogometni doprvak Osijek doputovao je u Szczecin gdje će danas u prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige odmjeriti snage protiv poljskog Pogona. Otprilike sat i pol ugodnog leta trebalo je Bijelo-plavoj delegaciji da prevali put od Osijeka do Szczecina.


– Želja je što duže ostati u ovom natjecanju i zato s takvim stavom svi dočekujemo utakmicu. Atmosfera pred europske utakmice je uvijek dobra i pozitivna, većini igrača ona donosi jedno novo i pozitivno iskustvo i zato im se i radujemo – rekao je Vedran Jugović.


Pogon nije nepoznanica za Osijek, dobro ih je upoznao Nenad Bjelica dok je bio trener Lecha, a dobro ih poznaje i Damjan Bohar koji je igrao u poljskoj Ekstraklasi.
– Ždrijeb nas možda nije mazio, ali ako imaš visoke ciljeve kao što mi imamo, onda se ne opterećuješ sa ždrijebom, već prihvatiš što dobiješ i svjestan svoje kvalitete pokušaš napraviti najbolje. Imamo dobru momčad, spremni smo za velike stvari i to želimo pokazati – zaključio je Jugović.


Utakmica počinje u 21 sat uz izravni prijenos na HNTV-u.