CSKA vs. Osijek

Osijek gostuje u Sofiji, dočekat će ih “legija stranaca” i čak 38 stupnjeva u zraku

Portal Novi list

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Nenad Bjelica/Foto PIXSELL

Dodatni motiv će nam biti činjenica što nam je protivnik stari znanac i na neki način dužnik - rekao je trener Nenad BjelicaOSIJEK Nogometaši Osijeka premijerno će se u povijesti drugi put susresti (19 sati) s jednim klubom, odnosno momčadi CSKA iz Sofije s kojim su već odmjerili snage 2019. u drugom pretkolu Europske lige i ostali praznih ruku nakon što su ispali na jedanaesterce. Na put je krenulo 26 igrača, dok su u Osijeku ostali Caro, Caimacov i Daku.


Osječane nije dočekalo ugodno vremensko okruženje, naprotiv i tamo vladaju velike vrućine, a za danas se najavljuje temperatura od 38 stupnjeva što bi svakako moglo utjecati na kvalitetu izvedbe oba sastava. No, ideja Osječana je jasna, uzvratiti Bugarima za eliminaciju od prije dvije godine. Protivnika su snimili skauti Damir Vuica i Ivo Smoje…


– Vidjet ćemo kako će Mladenov koji je već u nekoliko navrata sjedio na klupi CSKA-a postaviti taktiku, ali znamo da je riječ o momčadi koja je prava legija stranaca s jakom individulanom kvalitetom – kaže trener Nenad Bjelica. – Važan je podatak da su svi igrači zdravi izuzev Brleka i Ercega koji su duže van stroja. Dodatni motiv će nam biti činjenica što nam je protivnik stari znanac i na neki način dužnik.
Domaćin će ovog puta Osječane ugostiti na nacionalnom stadionu Vasil Levski koji ima kapacitet od 44.000 gledatelja.