Prva NL

Orijentu očito ne leže slavonske momčadi, Crveni su nakon Cibalije i BSK-a poraženi i od Vukovara

Ivan Volarić

Fausto Budicin/Foto A. KRIŽANEC

Fausto Budicin/Foto A. KRIŽANEC

Krimejčani u subotu pred svojim navijačima protiv Hrvatskog dragovoljca zaključuju prvoligašku sezonu. Budući drugoligaš trebao bi biti idealan suparnik za pobjednički oproštaj



RIJEKA   Nogometaši Orijena upisali su i četvrti uzastopni poraz. Ako se izuzme Grobničan u polufinalu županijskog Kupa sva tri preostala poraza stigla su nakon ogleda sa slavonskim momčadima – Cibalijom, BSK-om i prošle subote Vukovarom.


– Teško je komentirati ovakvu utakmicu jer smo u prvom poluvremenu bili odlični! – započeo je Fausto Budicin, trener Orijenta. – Međutim, očito je da smo prije nekoliko kola otvorili sezonu darivanja naših suparnika pa smo u tom tonu nastavili i u Vukovaru. Prvo poluvrijeme je po meni bilo bolje nego nedavno u Vinkovcima, odigrali smo jako dobro u polju. Našem domaćinu nismo dozvolili ništa izuzev dvije tranzicije u smiraju prvoga poluvremena. Međutim, kada si na njihovoj polovici moraš nešto riskirati. Sažetak svega je da nismo bili dobri u realizaciji, nešto treba pripisati i odati priznanje njihovom vrataru na dobrim reakcijama. Napravili smo jedanaesterac iz ničega i tako su rano poveli. Nakon toga su se strpljivo povukli na svoju polovicu i čuvali rezultat.


Nastavak je donio i vremenske neprilike. Otvorilo se nebo nad Borovim Naseljem.




– Imali smo problema u prvih 15 minuta, počeo je puhati jaki vjetar i izgubili smo ritam. Kada se smirila situacija opet smo napadali i tražili izjednačenje. Malo smo komplicirali u zadnjih 20 metara. Nažalost, pred kraj utakmice popustila nam je koncentracija nakon prekida. Dobili smo drugi gol. Kada podvučemo crtu zaključak je; igra dobra, rezultat loš – rekao je Budicin.


Krimejčani u subotu pred svojim navijačima protiv Hrvatskog dragovoljca zaključuju prvoligašku sezonu. Budući drugoligaš trebao bi biti idealan suparnik za pobjednički oproštaj.