Prva NL

Orijentaši u Dugopolju mogu osigurati ostanak u Prvoj NL, Milanović se vraća u sastav

Ivan Volarić

Adriano Milanović/Foto A. KRIŽANEC

Adriano Milanović/Foto A. KRIŽANEC

Idemo u Dugopolje probati pobijediti utakmicu. Tako se i spremamo - kaže trener Grubor



RIJEKA Nogometaši Orijenta danas (17.30 sati) gostuju u Dugopolju gdje mogu i matematički osigurati ostanak u prvoligaškom društvu. Krimejčani bi pobjedom, kolo prije kraja prvenstva, definitivno uplovili u luku spasa. Postoje, naravno i druge kombinacije. Crvenima u slučaju da BSK u nedjelju izgubi u Solinu nije potreban ni bod u posljednje dvije utakmice.


– Ne volim slušati te kombinacije. Moramo kao i do sada imati fokus na prvu sljedeću utakmicu. Idemo u Dugopolje probati pobijediti utakmicu. Tako se i spremamo. Vidjet ćemo da li ćemo biti kompletni, ali imamo u zadnje vrijeme malo veću širinu pa onda te izostanke uspijemo kompenzirati – započeo je trener Slobodan Grubor uz napomenu da se u momčad vraća branič Adriano Milanović nakon odrađenih kartona.


Domaći remi s posljednjim Solinom, u kojem su Krimejčani propustili pobjedom riješiti sve svoje brige, tvrdi Grubor, nije ostavio negativnih posljedica na momčad.




– Sve su to jako teške utakmice, a to se i vidjelo na terenu. Igrači su normalno trenirali, fokusirani su na utakmice koje su pred nama. Imamo još tri utakmice do kraja sezone s finalom Kupa da to privedemo kraju onako kako treba – rekao je Grubor.



Standings provided by Sofascore