Prva NL

Nogometaše Orijenta u Vinkovcima čeka i drugo uzastopno gostovanje: “Svaki bod je bitan”

Ivan Volarić

Adriano Milanović/Foto A. KRIŽANEC

Adriano Milanović/Foto A. KRIŽANEC

Mi kao i uvijek idemo na pobjedu, ali u prvom redu najbitnije je ne izgubiti - kaže branič Adriano Milanović



RIJEKA Nogometašima Orijenta nakon uvodnog proljetnog ogleda i remija (2:2) u Bijelom Brdu danas predstoji još jedno slavonsko prvenstveno gostovanje. Krimejčani će od 15 sati istrčati u Vinkovcima gdje ih čeka mlada momčad Cibalije koja je porazom u Gradskom vrtu zakoračila u drugi dio sezone.


– Dobro smo otvorili utakmicu protiv BSK-a, dvaput vodili, imali još neke šanse, a na kraju dobro da je ostalo neriješeno. Dosta nas je poremetio crveni karton u finišu. Ostaje žal jer vodili smo pet minuta prije kraja. Međutim, nikada se ne može reći da je bod u gostima loš – govori Adriano Milanović, mladi branič Orijenta. Cibalia je tek jedno mjesto na ljestvici ispred Orijenta, ali Vinkovčani na kontu imaju šest bodova više.


– Mi kao i uvijek idemo na pobjedu, ali u prvom redu najbitnije je ne izgubiti. Svaki bod nam je bitan. Kada bi uspjeli uzeti bodove onda bi uhvatili priključak s Vinkovčanima – dodao je Milanović, kojega jesenas nije bilo dugo na travnjaku zbog ozljede.




– Zdrav sam! Odradio sam kompletne pripreme, dobro se osjećam. Mlad sam i svaka minuta koju dobijem trebam ju maksimalno iskoristiti i pritom pružiti sve od sebe – kazao je bivši junior Rijeke.



Standings provided by Sofascore