Prva NL

Orijent gostuje u Zmijavcima, trener Jure Srzić se vraća na klupu nakon dvije odrađene utakmice suspenzije

Ivan Volarić

Jure Srzić/V. KARUZA

Jure Srzić/V. KARUZA

Nakon pobjede nad Dugopoljem raspoloženje u momčadi je jako dobro, a nadamo se da će tako ostati i nakon utakmice u Zmijavcima - rekao je trener Krimejčana



RIJEKA Nogometaši Orijenta na krilima domaće pobjede nad Dugopoljem, prve prvenstvene ove sezone, danas (16 sati) će odraditi gostovanje u Zmijavcima. Na mjestu na kojem su Krimejčani istekom prošle sezone osvojili ključne bodove u borbi za ostanak pokušat će ostati u pozitivnom nizu igara i rezultata.


– Nakon pobjede nad Dugopoljem raspoloženje u momčadi je jako dobro, a nadamo se da će tako ostati i nakon utakmice u Zmijavcima – tumači Jure Srzić, trener Orijenta i bivši trener Croatije, koja je krenula iznenađujuće dobro u prvenstvu, a s obzirom na to da je tjedan dana prije početka prvenstva saznala da ipak ostaje u drugoligaškom društvu.


– Za mene njihovi dobri rezultati nisu iznenađenje, imali su spremno 10-12 igrača koje su doveli čim su saznali da ostaju u ligi. U odnosu na momčad koju sam vodio u jesenskom dijelu sezone, ostala su samo trojica igrača – dodao je trener Krimejčana, koji je protiv Dugopolja odradio i drugu utakmicu suspenzije pa će u Zmijavcima moći sjesti na svoje uobičajeno radno mjesto. Domaćin je s druge strane promijenio trenera.




Dosadašnji trener Goran Karoglan priključen je stručnom stožeru Hajduka na poziv svojega prezimenjaka Mislava.



Standings provided by SofaScore