Sjajan rezultat

Orijent 1919 u svega šest dana uprihodio gotovo pola milijuna kuna od prodaje svoje kriptovalute – ORI Tokena

Portal Novi list

Drugoligaš s Krimeje jedini je klub u Hrvatskoj uz Dinamo koji ima svoju kriptovalutuRIJEKA Na Krimeji su uspješno zaključili prvu fazu uvođenja svoje kriptovalute, odnosno nakon svega šest dana završili su pretprodaju svojeg ORI Tokena i prikupili gotovo pola milijuna kuna.


“Ponosni smo što Vam 7 dana nakon najave početka pretprodaje $ORI Tokena priopćavamo kako je ista uspješno završena!


Naime, šestog dana pretprodaje ostvareno je potrebnih 100 BNB-a, unaprijed definiranog potrebnog iznosa SoftCap-a koji garantira siguran izlazak Orijentovog tokena na tržište kriptovaluta.
I ne samo to, ukupno je u 7 dana pretprodaje prodano:


172.82 BNB-a (što je u trenutku pisanja ovog priopćenja iznosilo 487.382,56kn)
648.075 $ORI Tokena pronašlo je svoje vlasnike


Uz Hrvatski nogometni savez (HNS) i GNK Dinamo jedini smo hrvatski nogometni klub koji je uspješno lansirao svoj token u svijet kriptovaluta.


Uspješno okončanje ovog projekta još je jedan u nizu dokaza koji potvrđuje da „črljeno-beli“ Klub s Krimeje ima zajednicu vjernih navijača i simpatizera, pravih sponzora i partnera, radi koje je u vrhu – nogometno, organizacijski, infrastrukturno, a sada i u segmentu digitalizacije.


Potrebno je 48h od završetka pretprodaje kako bi kriptovaluta bila dostupna na burzi, odnosno kako bi se započelo s njenim trgovanjem.


Ono što već sada znamo jest da će Orijent 1919 u budućnosti svojim navijačima ponuditi brojne interakcije, nagradne igre, mogućnosti glasanja, osvajanja tokena i mnoge druge stvari kojima se već i sami veselimo.


Kao što smo i obećali, zajedno ulazimo u svijet kriptovaluta i zajedno kreiramo Orijentovu sutrašnjicu.


Veselimo se i Orijentovoj mobilnoj aplikaciji koja će u narednim danima zaživjeti u potpunom ruhu i vjernim navijačima, ali i svim ostalim korisnicima, ponuditi klub nadohvat ruke.


Preuzimanjem aplikacije korisnik ulazi u pomno dizajniran „črljeno-beli“ svijet unutar kojeg će osim kupnje pretplatnih i drugih karata, moći kupiti sve proizvode iz fan shopa, koristiti se posebnim pogodnostima poput popusta kod tvrtki-partnera, uživo pratiti promjene u poretku drugoligaškog društva i još mnogo toga.


FAN Token unutar aplikacije moći će se kupiti od 1. travnja 2022. godine.


U zato zadanom trenutku, kupljene tokene korisnici će moći koristiti i unutar aplikacije, utrošiti ih na štošta, ali i kroz pojedine nagradne igre osvojiti pokoji ORI.


Ovim putem još jednom veliko hvala svima koji su prepoznali i ovaj Orijentov projekt i zajedno s nama napravili još jedan veliki korak naprijed”, stoji u obavijesti.