Okupljanje na Krimeji

Orijent 1919 počinje pripreme za novu sezonu s novim trenerom i gotovo pa jednakim igračkim kadrom

Ivan Volarić

Jure Srzić/Foto M. GRACIN

Jure Srzić/Foto M. GRACIN

Kao i prijašnjih godina, Crveni će pripreme odraditi u Rijeci i okolici s povremenim odlascima na pripremne utakmice izvan grada. Igrački kadar neće doživjeti značajnije promjene



RIJEKA Jure Srzić, 37-godišnji Makaranin, danas će od 18.30 sati na Krimeji okupiti momčad Orijenta 1919 i početi pripreme za predstojeću drugoligašku sezonu.


Kao i prijašnjih godina, Crveni će pripreme odraditi u Rijeci i okolici s povremenim odlascima na pripremne utakmice izvan grada. Igrački kadar neće doživjeti značajnije promjene.


– Kao što smo i govorili, 80 posto igračkog kadra ostat će nepromijenjeno – kazao je dopredsjednik kluba Marinko Koljanin, koji je prošlu, turbulentu sezonu (od naslova jesenskog prvaka do borbe za ostanak) zaključio na klupi u ulozi spasitelja.




Prvi klupski strijelac Ivan Durdov otišao je u redove slovenskog prvoligaša Domžala, na Krimeji više ne stanuju ni Demirović, Jadrić, Stefanović i Petrović. Dobra vijest je da će pripreme početi Tadejević, Švrljuga i Črnko. Očekuje se i nekoliko prinova, uglavnom je riječ o domaćim, mladim igračima iz regije