Rijeka saznala suparnika

OPET ABERDEEN Sam Cosgrove i društvo razbili Gruzijce i poslali jasnu poruku uoči Rujevice

Portal Novilist.hr

Sam Cosgrove

Sam Cosgrove

Sam Cosgrove, prvi napadač Aberdeena, još jednom je potvrdio da će biti velika prijetnja za riječku obranu. Postigao je tri od pet pogodaka koliko je završilo u gruzijskoj mreži. Prva utakmica protiv Aberdeena igra se u četvrtak na Rujevici, uzvrat je otok je sedam dana kasnije



RIJEKA Nogometaši Rijeke u trećem pretkolu Europske lige igrat će protiv Aberdeena! Četiri godine nakon što su Škoti eliminirali Riječane u pretkolu Europske lige uslijedit će novi dvoboj. I ovoga puta će igrači Rijeke prvi susret igrati pred svojim navijačima (idućeg četvrtka), a uzvrat sedam dana kasnije na otoku. Aberdeen je nakon 1:1 u Tbilisiju pred svojim navijačima do vrha napunio mrežu gruzijske Čihure. Sam Cosgrove, prvi napadač Aberdeena, još jednom je potvrdio da će biti velika prijetnja za riječku obranu. Postigao je tri od pet pogodaka koliko je završilo u gruzijskoj mreži. Cosgrove (9′ i 20′) je s dva gola načeo, a onda još jednim (80′) dotukao goste. Zabili su i branič Gregory Leigh (58′), te krilni napadač Scott Wright (65′).


Aberdeen je igrao u rasporedu 4-3-3, a trener McInnes koristio sljedeće igrače: Lewis – Logan, Considine, McKenna, Leigh (od 67′ Campbell), Gallagher, Ojo, Ferguson – Hedges, Cosgrove (od 82′ Andreson), McGinn (od 62′ Wright).