Zalet za Drugu HNL

Opatijci svladali Trnje i dobili prvoligaško pojačanje u obrani uoči kvalifikacija za Drugu HNL

Portal Novi list

Ivan Zgrablić u duelu s Domagojem Pavičićem/Foto PIXSELL

Ivan Zgrablić u duelu s Domagojem Pavičićem/Foto PIXSELL

Protiv Trnja je za Opatiju zaigrao i branič Ivan Zgrablić, nekadašnji član omladinskog pogona Rijeke, koji u nogama ima dosta prvoligaškog iskustva sakupljenog u dresovima Cibalije i Istre 1961



RIJEKA Nogometaši Opatije nastavljaju serijal pripremnih utakmica uoči kvalifikacija za plasman u Drugu HNL. Opatijci su u gostima svladali Trnje 4:2, a pogotke su postigli Glavaš (2), Bogolin i Pejanović.


U opatijskom trećeligašu čekaju i ishod žalbenog roka licenciranja, rezultati bi trebali biti poznati do 15. lipnja. Od mogućih suparnika u kvalifikacijama licencu je dobio samo Junak, svi ostali mogući suparnici poput Opatijaca tek čekaju zeleno svjetlo HNS-a.


Inače, u susretu protiv Trnja trener Zoran Bogolin mogao je pored Ivora Weitzera računati i na braniča Ivana Zgrablića, nekadašnjeg člana omladinskog pogona Rijeke, koji u nogama ima dosta prvoligaškog iskustva sakupljenog u dresovima Cibalije i Istre 1961. Zgrablić bi uz Bertošu trebao činiti središnji dio obrane “crno bijelih” u pohodu na Drugu HNL.




Njih dvojica su uz iskusnog vratara Vanju Ivešu sakupili preko 300 prvoligaških utakmica. Toliko prvoligaškog iskustva u svojim obranama nemaju ni neki prvoligaši!