Druga NL

Opatijci su se teško pomirili s još jednim remijem, Grobničani odahnuli nakon prvog trijumfa ove sezone

Ivan Volarić

Val Bogolin (Opatija) i Ivan Abramović (Mladost)/V. KARUZA

Val Bogolin (Opatija) i Ivan Abramović (Mladost)/V. KARUZA

U drugom dijelu smo malo promijenili raspored, igrači koji su ušli u igru, Bosančić i Golić, donijeli su novu energiju i te promjene su nam se isplatile - rekao je Dušan Gruevski, trener Grobničana



RIJEKA Peto drugoligaško kolo donijelo je prvu pobjedu nogometašima Grobničana koji su svladavši Međimurje u Čakovcu prepustili “fenjer” – Marsoniji. Trener Dušan Gruevski nije krio zadovoljstvo nakon što je njegova mlada momčad upisala prvu prvenstvenu pobjedu ove sezone.


– U drugom dijelu smo malo promijenili raspored, igrači koji su ušli u igru, Bosančić i Golić, donijeli su novu energiju i te promjene su nam se isplatile. Čestitam igračima, ovo je mlada momčad, ali su pokazali karakter, pokazali su da nemaju straha i da mogu izdržati do kraja. Vjerujem da će nas ova pobjeda podignuti. Mislim da su igrači sada shvatili da znaju i mogu, samo moraju raditi i vjerovati – rekao je Gruevski.


Opatijci su također držali u rukama prvi trobod ove sezone, ali na kraju su se u domaćem susretu protiv Mladosti iz Ždralova morali pomiriti s četvrtim remijem. Imaju Crno bijeli za čim žaliti, kod vodstva 1:0 imali su nekoliko prilika za drugi pogodak, osim toga oštećeni su za najstrožu kaznu u sučevoj nadoknadi vremena. Teško su se nakon utakmice mirili s još jednim rezultatskim posrtajem. Iskusna momčad Opatije računala je na puno obilniji bodovni učinak na otvaranju prvenstva.





Standings provided by SofaScore LiveScore