Druga NL

Opatija u zaostaloj utakmici na Kantridi dočekuje porečki Jadran, igraju dvije momčadi koje jamče – pljusak golova

Ivan Volarić

V. KARUZA

V. KARUZA

S obzirom na to da igraju otvoreno, bit će to lijepa utakmica - prognozira Zoran Bogolin, trener Opatijaca



RIJEKA  Nogometaši Opatije danas će od 15.30 sati ugostiti porečki Jadran u zaostaloj utakmici 7. kola Druge HNL odgođenoj zbog poplavljenog terana na Kantridi prošloga petka. Travnjak je saniran, baš kao i većina ozljeda u opatijskim redovima. Izvan stroja je jedino iskusni napadač Edin Junuzović (aduktor). Doduše, neki igrači, poput braniča Marshalla ili veznjaka Kašikovića, još nisu potpuno spremni pa će ih trener Zoran Bogolin sačuvati za nadolazeće dvoboje. Opatijci traže prvu pobjedu nakon četiriju remija i dvaju poraza u uvodnih šest kola. Porečani su definitivno atraktivan suparnik, koji uz Bjelovar igra najefikasniji nogomet. Zabili su 15 golova u šest utakmica, u ovom trenutku jamče više od dva gola po utakmici.


– Jadran je mlada i ozbiljna ekipa. Imaju izuzetno brze igrače, ali i kvalitetne igrače poput Lepinjice ili Ivetića. S obzirom na to da igraju otvoreno, bit će to lijepa utakmica – prognozira Zoran Bogolin, trener Opatijaca, čija momčad također protežira otvoreni nogomet, ali do sada nije takvu orijentaciju uspjela naplatiti s bodovima. Ako procuri Crno bijelima, Kantridu bi mogla pogoditi nova poplava, ali – golova.


– Mi smo uvijek otvoreni sa svih strana ha, ha… I s Kantride i sa Zameta! Bit će sigurno dobra utakmica, očekujem dobar nogomet… – uputio je Bogolin poziv riječkim i opatijskim ljubiteljima nogometa, jasno u nadi da će konačno njegova momčad uploviti u pobjedničku luku i steći samopouzdanje pred susjedski derbi u Mavrincima. Bogolinovu momčad već u subotu čeka novi trener na klupi Grobničana – Predrag Stilinović.




– Čeka nas u subotu borba s »Brkotom«. Ali polako, prvo moramo odraditi susret s Jadranom. Idemo korak po korak – rekao je trener Opatijaca, koji je istekom prošloga tjedna ostao bez jednog pomoćnika.


 




Standings provided by Sofascore